Πέμπτη

Μήνυμα στον Τούρκο Ταγίπ Ερντογάν του ΠΤΔ από τον Έβρο;

Με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο φυλάκιο της γέφυρας των Κήπων του Έβρου.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, αφού ευχήθηκε στους Έλληνες στρατιώτες και του αξιωματικούς που υπηρετούν εκεί, περπάτησε μέχρι το μέσον της γέφυρας και αντάλλαξε ευχές με τους Τούρκους στρατιώτες καθώς και με τον Τούρκο περιφερειάρχη και αξιωματούχους από την άλλη πλευρά των συνόρων. Κατά την διάρκεια τους συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Παυλόπουλος έστειλε μήνυμα φιλίας και ειρηνικής συνύπαρξης των δύο λαών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σημείωσε στον κ. Ερντογάν ότι αναμένει πρόοδο στα ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, ώστε να καταστεί δυνατή η θετική ανταπόκριση του σε πρόσκληση που του έχει απευθύνει για ταξίδι στην Άγκυρα.

ΣΣ/blogger: Πόσο χαχόλοι μπορεί να είμαστε ; Έπρεπε να φθάσει στους Κήπους του Έβρου ο Προκόπης για να πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν. Δεν του τηλεφωνούσε καλύτερα από το υπνοδωμάτιο του ξενοδοχείου; Ξέρεις από πόσα έξοδα γλυτώναμε !!! Στρατός, μεταβίβαση, παρατρεχάμενοι κ.λ.π !!!!!!!!!
ΕΞΟΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ή ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!
"ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" λέξη, άγνωστη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου