Παρασκευή

Ο Πούτιν «γλέντησε» την Μέρκελ μέσα στην εδρα της!

ΜΙΝΣΚ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ


Κάτι που πέρασε στα ψιλά, φυσικά κάτω από την επίσης τεράστια διπλωματική επιτυχία του Πούτιν για κατάπαυση του πυρός και την απόσυρση κατά 150χλμ των βαρέων όπλων,
είναι η έμμεση αναγνώριση των δημοκρατιών του Ντόνεσκ και Λουγκάσκ!
Ολα τα ΜΜΕ, ακόμη και τα φιλο-Μερκελικά «ελληνικά» συγκροτήματα, παρουσίασαν σαν νικητή τον Ποροσένκο, επειδή ζήτησε να επαναληγφθούν οι εκλογές στο Ντόνεσκ και Λουγκάσκ, υπο την αιγίδα του ΟΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ!


Από το... παιχνιδάκι της Συνόδου Κορυφής ,στις πολύωρες διαπραγματεύσεις που εξόντωσαν τους πάντες.

Οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος αποκάλυψε ότι κράτησε όρθιους τους τρεις ηγέτες με... πολύ καφέ. «Κατανάλωσαν "κουβάδες" καφέ και γάλακτος. Έφαγαν ομελέτες, τυρί και γαλακτοκομικά. Η δική μου δουλειά ήταν να τους εφοδιάζω με πυρομαχικά συνεχώς» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας του Belta.

«Ακριβώς όπως στον πόλεμο χρειάζεσαι πολεμοφόδια για να φθάσεις στην ειρήνη. Ήμουν ο υπεύθυνος "εξοπλισμού" και έκανα το καθήκον μου όσο καλύτερα μπορούσα», προσέθεσε και διευκρίνισε ότι κανείς από τους ηγέτες δεν ήπιε ούτε μια σταγόνα αλκοόλ.

Εξοντωμένοι και οι δημοσιογράφοι

Στο μεταξύ, οι ολονύχτιες διαπραγματεύσεις εξόντωσαν και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τριγυρνούσαν άγρυπνοι.


Κάποιοι τσιμπολογούσαν από το... τρόλεϊ με τα φαγητά που περνούσαν συνεχώς από μπροστά τους.



Ωστόσο, οι περισσότεροι είναι τόσο εξαντλημένοι που κάθονταν κάτω ενώ λόγω της κούρασης κάποιους τους είχε πάρει ύπνος.


Όταν η Μέρκελ έψαχνε φορτιστή...

Ωστόσο, κάποια στιγμή σήμανε «συναγερμός» όταν άνοιξε η πόρτα και βγήκε η κ. Μέρκελ. Οι δημοσιογράφοι πετάχτηκαν πάνω και μετά λύπης διαπίστωσαν ότι η Γερμανίδα καγκελάριος έψαχνε απλά ένα φορτιστή για το κινητό της.






Ωστόσο «συναγερμός» σήμανε κι άλλες φορές, όταν ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ έβγαινε από την αίθουσα των διαπραγματεύσεων γιατί... ήθελε να καπνίσει, αλλά και όταν ο Ποροσένκο βγήκε έξω για να μιλήσει στο κινητό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου