Πέμπτη

Νίκας (δήμαρχος) και Παυλόπουλος (πρόεδρος Δημοκρατίας) σε πελάγη ευτυχίας !!

Σε πελάγη ευτυχίας και περηφάνιας πλέει, από προχθές το βράδυ, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας για την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε με το νέο Πρόεδρο γνωρίζονται από παλιά και μάλιστα υπήρξαν και συμμαθητές, ενώ η φιλιά τους κρατά πάνω από 50 χρόνια.
Στη συνέχεια μίλησε για την αγάπη του κ. Παυλόπουλου για την Καλαμάτα, κάτι που έχει αποδείξει μάλιστα με πράξεις δύο φορές. Πιο συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για τη διάνοιξη της οδού Βασιλέως Γεωργίου και ακόμα την χρηματοδότηση, για τους δυο μεγάλους, τους καινούργιους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, που βρίσκονται ο ένας   στην οδό Ευαγγελιστρίας και ο άλλος  στην οδό Μπιζανίου.
Ακόμα ο Π. Νίκας δήλωσε αισιόδοξος, ότι ο νέος Πρόεδρος θα είναι  και πάλι  δίπλα στην Καλαμάτα. Κλείνοντας το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας ενημέρωσε ότι το βράδυ της Τρίτης μίλησε με τον κ. Παυλόπουλο και τον προσκάλεσε στις 23 Μαρτίου στην Καλαμάτα. Πρόσκληση που έγινε αποδεκτή και αν δεν υπάρξει κάποιο κώλυμα, ο Καλαματιανός πρόεδρος θα βρεθεί στο εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Κυβέρνηση για την επιλογή της στο πρόσωπο  του  Προκόπη Παυλόπουλου
 
- See more at: http://www.tharrosnews.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου