Τρίτη

Καμμένος: Καθ' υπόδειξη της Γερμανίας η νέα κυβέρνηση

KYR-1
hghfgh
 

     
d98139d4b9dfa643a6af31e22a8a0460 XL«Καθ' υπόδειξη της Γερμανίας», θεωρεί τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Σε δήλωσή του για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη σφαγή στο Δίστομο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ειρωνεία της ιστορίας, που σήμερα, την επέτειο που οι Γερμανοί δολοφόνησαν 218 Έλληνες, μεταξύ αυτών 45 παιδιά, 20 βρέφη και εγκύους, διορίζεται μία κυβέρνηση καθ' υπόδειξη της Γερμανίας».Κληθείς δε να σχολιάσει τον ανασχηματισμό ο κ. Καμμένος αρνήθηκε λέγοντας: «Εδώ όχι, πάνω στο αίμα των νεκρών που δολοφόνησαν οι Γερμανοί, που σήμερα υπέδειξαν αυτήν την κυβέρνηση».


Τι έλεγε το μήνυμα στο κινητό του κ. Χαρδούβελη;     

2110515Τα βλέμματα και την περιέργεια όλων προκάλεσε το στιγμιότυπο του πρωθυπουργού με τον νέο ΥΠΟΙΚ, όταν πριν την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Χαρδούβελης έδειξε ένα μήνυμα από το κινητό του στον κ. Σαμαρά.
"Γιατί κοιτάζατε το κινητό του κ. Χαρδούβελη;" τον ρωτήσαμε. "Δεν το κοίταζα, εκείνος κάτι μου έδειξε" απάντησε. "Και τι έγραφε το μήνυμα που σας έδειξε" επιμείναμε. "Είναι δυνατόν να σας πω τι διάβασα στο ξένο κινητό;" απάντησε γελώντας ο πρωθυπουργός.

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου