Κυριακή

Σεξ στην πυλωτή και άγριο ξύλο


sex στη πυλωτή και ξύλο
Ο έρωτας και πόσο μάλλον το πάθος, δεν υπολογίζουν και πολλά. Το να θέλει κανείς τόσο πολύ τον άλλον, είναι για τους περισσότερους ονειρικό. Αν το ζήσεις μάλιστα θεωρείσαι και τυχερός. Βεβαία για τους «ήρωες» της πόλης μας, δεν ήταν και τόσο ονειρικό. « Ένας έρωτας ξανανιώνει», αυτό είπαν οι περισσότεροι όταν έβλεπαν το ζευγάρι μαζί. Ο γνωστός επιχειρηματίας, με τη νεαρή που ποζάρει στο

φωτογραφικό φακό με νάζι και ανέβαζε πολλές τους εμφανίσεις στο facebook, είχε προκαλέσει αρκετές συζητήσεις.

Χώρισαν, όμως, γιατί ο Π. ήταν λίγο πριν τους αρραβώνες. Η σχέση εκείνη δεν... άντεξε κι έτσι το αταίριαστο ζευγάρι για πολλούς, αποφάσισε να βρεθεί και πάλι. Το ζήτημα είναι πως η ιστορία έχει δείξει πως όταν είσαι στις «φούριες» σου, όταν το αίμα σου βράζει, τότε ζεις τον έρωτα σου έγκλειστος και βγαίνεις, όταν μπορείς να κουμαντάρεις τα... θέλω σου.

Η μελαχρινή καλλονή με τα μεγάλα... πράσινα μάτια μάλλον «μάγεψε» τον 34χρονο και μετά από το «χαλαρό» ποτό τους στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα, να περπατήσουν στα στενά της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, που ειδικά το ξημέρωμα είναι αρκετά έρημη. Η φλόγα του πάθους έκαιγε όμως και για τους δυο.

Δεν μπορούσαν να... τιθασεύσουν την έλξη και έτσι επιδόθηκαν σε ερωτοτροπίες, σε πυλωτή πολυκατοικίας. Αυτό που τους έκανε «γνωστούς» στη γειτονιά και την αστυνομία όπου μάθαμε πως έφθασε η σκηνή, είναι πως για κακή τους τύχη ή και... θελημένα, ήταν στην πολυκατοικία της πρώην αρραβωνιαστικιάς, η οποία και γύρναγε από έξοδό της. Κι αυτό που αντίκρισε, την έκανε έξω φρενών. Τα όσα ακολούθησαν πραγματικά σόκαραν, τουλάχιστον τους ένοικους. Αφού το ξύλο που ακολούθησε μεταξύ των 2 κυριών ήταν, πέρα από κάθε προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου