Κυριακή

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


Το ακριτικό Καστελόριζο, από το νησί όπου ο Γ. Παπανδρέου μας σύστησε το ΔΝΤ ψήφισε Χρυσή Αυγή με ποσοστό 16,99, οδηγώντας το κόμμα στη δεύτερη θέση.

Σαφώς το δείγμα στο Καστελόριζο είναι μικρό, είναι όμως ένας τόπος που ακριβώς επειδή μένει στην … άκρη και στην προτεραιότητες των πολιτικών αναπτύχθηκε το κόμμα της Χρυσής Αυγής που δεν έκανε το ίδιο.
Μάλιστα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, που μετά το «χτύπημα» από χάκερ όπως κατήγγειλε το κόμμα, επαναλειτουργεί, αναφέρεται και σχετικό σημείωμα που ευχαριστεί τους κατοίκους του νησιού για την προτίμησή τους.
«Ένα μεγάλο Εθνικό χρέος και μία μεγάλη Τιμή για το Κίνημά μας από του Ακρίτες του Έθνους μας!

Δεύτερο κόμμα αναδείχθηκε στις πρόσφατες εκλογές το Εθνικιστικό Κίνημα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εκεί όπου κτυπά η καρδιά της Ελλάδος. Εκεί όπου η τουρκική απειλή είναι χειροπιαστή, στο ακριτικό Καστελόριζο και μάλιστα για 7 μόλις ψήφους, θα ερχόταν πρώτο κόμμα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακρίτες του Αιγαίου μας και μία υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να παραμείνει όπως ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια το Αιγαίο Ελληνικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου