Δευτέρα

ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 67ΧΡΟΝΟΣ

Η νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ένας 67χρονος άνδρας, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε αγροτική περιοχή της Μεσσηνίας το πρωί του Σαββάτου.
Η σύζυγος και ο γιος του θύματος που είχαν ξεκινήσει για να τον αναζητήσουν καθώς είχε αργήσει να επιστρέψει από το ιδιόκτητο χωράφι του με τις ελιές που θα πήγαινε νωρίς το πρωί, υπέστησαν σοκ όταν βρήκαν στην περιοχή Κυδωνίτσα ολοσχερώς καμένο το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο υπήρχε το απανθρακωμένο πτώμα του 67χρονου.
Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος δεν μπόρεσε κατά την αυτοψία να προσδιορίσει τι συνέβη και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτά της ανθρωποκτονίας ή της αυτοκτονίας.
Η έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλυτο φαίνεται να παραμένει το μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα του 67χρονου από το Καρτερόλι, που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου μέσα στο καμένο αυτοκίνητό του, στην αγροτική περιοχή Κυδωνίτσα έξω από τη Μεσσήνη. Ο Φώτης Πετρόπουλος ξεκίνησε το πρωί με τη γυναίκα του από το Καρτερόλι για τη Μεσσήνη.
Σε μια στιγμή προφασίστηκε ότι κάτι θέλει να κάνει στο κτήμα τους στην Κυδωνίτσα, την άφησε και έφυγε. Οσο η ώρα περνούσε, η γυναίκα του ανησύχησε και μαζί με το γιο της τον αναζήτησαν στο αγρόκτημά τους. Οι δυο τους ήταν οι πρώτοι οι οποίοι αντίκρισαν λίγο πριν τις 11 το πρωί το φρικτό θέαμα μέσα στο καμένο αυτοκίνητο: Στη θέση του οδηγού η σορός του αγαπημένου τους, απανθρακωμένος. Οι φθορές από τη φωτιά είχαν καταστρέψει όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και τυχόν στοιχεία για το πώς μπορεί να ξεκίνησε η φωτιά και με ποιο τρόπο, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο για το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καλαμάτας να βρει και να συλλέξει κάποια υπολείμματα, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα. Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής, και παρόλο που η σορός ήταν σε τέτοια κατάσταση που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για κάτι με σιγουριά, δεν διαπίστωσε εμφανή ίχνη μιας τυχόν εγκληματικής ενέργειας.

Μάλιστα το απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε στην Κόρινθο για να διενεργηθεί νεκροψία και να γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες όταν βγουν ίσως και να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επίσημα αποκλειστεί από την Αστυνομία, ακόμα και η πιθανότητα της αυτοκτονίας.
Η κηδεία του Φ. Πετρόπουλου θα γίνει σήμερα στο Καρτερόλι και θα ταφεί στο κοιμητήριο της Μεσσήνης. Την προανάκριση διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου