Πέμπτη

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ" ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ; ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ.

Εκτός ορίων βγήκε ο Νίκος Παππάς με τον δημοσιογράφο της Deutsche Welle, Michel Friedman, που επιχείρησε να στριμώξει τον υπουργό Επικρατείας σε μία σειρά θεμάτων και σε πολλές περιπτώσεις με τρόπο άκομψο.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone» ξεκίνησε με τη ερώτηση «Εάν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί». Επί 26 λεπτά ο Νίκος Παππάς προσπαθούσε να τον κάνει να χαμηλώσει τους τόνους, ενώ δύο φορές έφτασε σε σημείο να ζητήσει να διακοπεί η συνέντευξη.
Ο υπουργός άστραψε και βρόντηξε κυριολεκτικά όταν ο Michel Friedman διάβασε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;».
FBZDB
Ακολούθησε μία διαφωνία για τη μετάφραση της λέξης «sunbathe» που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος, με τον ίδιο να ανταπαντά στον υπουργό ότι «Η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή».
«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία. Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο», επέμεινε ο κ. Παππάς.
Ο δημοσιογράφος συνέχισε με τον υπουργό να αγανακτεί και να λέει: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;».
Στο τέλος της συνέντευξης ο Νίκος Παππάς, εμφανώς εκνευρισμένος, σηκώνεται από την καρέκλα του και φεύγει μέσα σε δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου