Κυριακή

Χειμαρρώδης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης

ΑΛΟΓΑ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΖΩΑ - ΑΛΟΓΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Καυτηρίασε παράλληλα το γεγονός ότι από την αίθουσα απουσίαζε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ότι αφορά το κείμενο για τον "κόφτη" ο κ. Λεβέντης είναι ότι η κυβέρνηση δεν άλλαξε ούτε ένα «ν», ούτε ένα «σ» και πρόσθεσε ότι το φέρνει προς ψήφιση χωρίς καμία αλλαγή.
«Θα σας μεταφέρω μία πληροφορία που με ανησυχεί. Όσον αφορά στον κόφτη και στο υπερταμείο, το κείμενο συνέταξαν το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι».
Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στέλνει μόνον στον λαό τον «λογαριασμό» των μέτρων που λαμβάνει και ζήτησε να κόψει στο ήμισυ πριν λήξει αυτή η συνεδρίαση τους μισθούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, μέχρι των περιφερειαρχών και των δημάρχων. Διερωτήθηκε τέλος, πως ο Πάνος Καμμένος συμπλέει με αυτή την κυβέρνηση ενώ φαίνεται να έχει διαφωνίες (για το όνομα των Σκοπίων, τους Πόντιους κ.α).
Προέβλεψε δε, ότι όσο η κατάσταση παραμένει η ίδια, η χώρα οδηγείται στην καταστροφή αφού - όπως είπε - η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την εξουσιομανία και την μονομανία στις «καρέκλες» που την διακρίνει υπογράφει τα πάντα αδιαφορώντας για το κόστος στην κοινωνία, «κι όπου πάει».
Επίσης ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε ότι η νέα σύμβαση για το αεροδρόμιο της Κω αναφέρει ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει το στρατό.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ Ο BILL-KILL Ή Ο ΚΟΥΛΗΣ ;

Πηγή: http://www.cnn.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου