Κυριακή

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ !!

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έκανε προφητική ερμηνεία για τα σκληρά μέτρα. Μεταξύ άλλων τονίζει χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις πολίτικες εξελίξεις: « είναι σημάδι που δεν αφήνει περιθώρια ακόμα μιας παράτασης», στη συνεχεία κατέληξε με τα εξής: « θα σας προσφερουν ξαφνικά μια λύση που δεν θα είναι λύση, αλλα μέρος ενός σχεδίου της νέας τάξης κατά τη διάρκεια του οποίου θα χρεώνεται η χώρα όλο και πιο πολύ αφού θα γίνονται, ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω..».

«Δεν θα προλάβουν να εφαρμοστούν».
«Το άλογο στ’αλώνι (13 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου) ή το βόδι στο χωράφι (13 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου)».

Δεν γνωρίζουμε την ακρίβεια του χρόνου, τα σημάδια των καιρών αναλύουμε, όπως μας προτρέπει ο Χριστός.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ, ΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ...
Ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός προείπε ότι όταν γίνει η επίθεση των Τούρκων δεν θα εχουμε κυβέρνηση, κάτι που φαίνεται πιθανό τώρα, τον Νοέμβριο οπού ο Τσίπρας θα προβεί σε εκλογική εθνική αναμέτρηση, έχοντας νωπό ήδη το κούρεμα του χρέους, δώρο από τις ΗΠΑ.

Βέβαια δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι η ερχόμενη Δευτέρα είναι 13 Ιουλίου και ίσως δίνει περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί ο Πατροκοσμάς ακόμα μια φορά.
Ο «ΜΕΣΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΑ» κατά τη διάρκεια του οποίου ισχυρίζεται ο Άγιος Κοσμάς ότι όλα θα γίνουν και ήδη τα διανύουμε, είναι ένα σημάδι που δεν αφήνει περιθώρια ακόμα μιας παράτασης.
Δεν εννοούμε με τίποτα ότι θα επικρατήσουν νεοταξικά σχέδια καθόσον ισχυριζόμαστε μετά βεβαιότητας ότι θα επικρατήσει το σχέδιο και μόνο του Θεού που με θέρμη υπερασπίζεται και ο καλόγερος του οποίου οι εκτιμήσεις επαληθεύονται.

Καλογερος (22): « θα σας προσφερουν ξαφνικά μια λύση που δεν θα είναι λύση, αλλα μέρος ενός σχεδίου της νέας τάξης κατά τη διάρκεια του οποίου θα χρεώνεται η χώρα όλο και πιο πολύ αφού θα γίνονται, ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω..».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου