Παρασκευή

Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε !!!

Δεν σαραντίσαμε καλά - καλά στην εξουσία και αρχίσαμε τα ρουσφέτια, τα οικογενειακά, ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ !!.

Σε μείζον θέμα για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό, εξελίσσεται η αποκάλυψη ενός εγγράφου, και συγκεκριμένα ενός ΦΕΚ από το οποίο προκύπτει ότι διορίστηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλος ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, με βάση την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Γιώργος Τσίπρας διορίζεται στο Πολιτικό Γραφείο του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε θέση Ειδικού Συμβούλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό Β και εισαγωγικό ΜΚ.
Ο Γιώργος Τσίπρας είναι διεθνολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας «Αυγή».
Τον Φεβρουάριο του 2012 το όνομα του Γιώργου Τσίπρα είχε ακουστεί ξανά, καθώς ήταν μεταξύ μετακλητών υπαλλήλων που προορίζονταν για το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής, Αναστάστιου Κουράκη. Τότε με απόφαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα δεν είχε προχωρήσει ο διορισμός του.
Μήπως κάποιος να απαντήσει για το ζήτημα αυτό; Διότι αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για καραμπινάτη υπόθεση οικογενειοκρατίας.

Σε άτυπη ενημέρωση δημοσιογράφων ο κ. Κοτζιάς παραδέχθηκε ότι προσέλαβε τον ξάδερφο του πρωθυπουργού, όχι στο ΥΠΕΞ, όπως είπε, αλλά στο γραφείο του ιδίου.
«Όταν είναι κάποιος άσχετος και τον τοποθετείς σε μια θέση, πράγματι αυτό είναι σοβαρό. Δεν τον τοποθέτησα στο ΥΠΕΞ, αλλά στο γραφείο μου. Τον γνώριζα από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν χειριζόταν σημαντικά θέματα εξωτερικής πολιτικής. Πρόκειται για επιστήμονα υψηλά ειδικευμένο. Τον γνωρίζω επί μακρόν, είναι ικανότατος και έχει κριτική σκέψη. Πιστεύω ότι η συγγένεια δεν μπορεί να αποτελεί απαγόρευση για την άσκηση επαγγέλματος».
 
ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΟΥΤΕ ΑΛΕΞΗ - ΚΡΊΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΑΛΕΞΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου