Τρίτη

Καλαμάτα: Ασυνείδητος οδηγός ήταν υπόδικος για δουλεμπόριο

Συνηθισμένος να μην υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή ήταν ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε ένα νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας στην Καλαμάτα τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου και τον εγκατέλειψε αβοήθητο. Σε βάρος του εκκρεμεί κατηγορία για μεταφορά παράνομων μεταναστών!
 
Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι αστυνομικοί της Τροχαίας το εντόπισαν. Πάνω του υπήρχαν ίχνη σύγκρουσης, παρ’ όλο που ο 51χρονος Γεωργιανός οδηγός το επισκεύασε πρόχειρα, ενώ το αναγνώρισε και ο 24χρονος οδηγός της μηχανής που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.
 
Ο ασυνείδητος αλλοδαπός δεν έχει άδεια οδήγησης στην Ελλάδα… Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος γιατί το αυτοκίνητο ανήκει σε μια ομοεθνή του η οποία τον φιλοξενεί και φοβήθηκε μην… θυμώσει! Το αυτόφωρο είχε περάσει και γλίτωσε τη σύλληψη, όχι όμως τη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Ήδη, ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης του έχει απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα καθώς κατηγορείται για την υπόθεση μεταφοράς παράνομων μεταναστών.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου