Κυριακή

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

690_75dd9d00-68d0-4b60-8446-07904b21913b


Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.
Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα μαχαίρι για το οποίο ψάχνουν να βρουν αν έχει προκαλέσει το θάνατο του Βαγγέλη με βίαιο τρόπο ή αν έχει προβεί μόνος στο απονενοημένο διάβημα.
Το εύρημα αυτό μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει η εξέτασή του για DNA και αποτυπώματα.
Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.
Μένει τώρα να απαντηθεί από τον ιατροδικαστή το ερώτημα αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία. Η σορός έχει υποστεί πολλές και σημαντικές αλλοιώσεις από ζώα

giakoymakis


Με την παρουσία του καθηγητή ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα του νεαρού Β.Γιακουμάκη.Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, έχει τη μπλούζα που φορούσε νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με το epirous gate, από τα πρώτα σοιχεία της έρευνας έγινε γνωστό, ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, αν και δίπλα στο πτώμα ε βρέθηκε ένα μαχαίρι. Το πτώμα βρήκε ένας βοσκός που περνά καθημερινά από το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα από τον ιχθυογενετικό σταθμό και το γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων. Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσουκάλης βρίσκονται στο σημείο και καταγράφουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να φωτίσει κάποια πτυχή σχετικά με την ταυτοποίηση του πτώματος και τις συνθήκς που αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου