Τετάρτη

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΕ !!!

Επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό του αξίωμα έστειλε ο βουλευτής Καρδίτσας με την ΝΔ Παύλος Σιούφας προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Στην επιστολή του, ο κ. Σιούφας αναφέρει: «Κύριε πρόεδρε, με λύπη μου σας ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ του βουλευτικού αξιώματος που οφείλεται στις συστάσεις των γιατρών μου μετά τη σοβαρή επιδείνωση της υγείας μου».

Την θέση του θα πάρει ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, γιος πρώην στελέχους της ΝΔ Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον κ. Παύλο Σιούφα τον οποίο και ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία, αλλά και με τον νέο βουλευτή Γιώργο Αναγνωστόπουλο στον οποίο ευχήθηκε καλή δύναμη.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Παύλος Σιούφας υποφέρει από την καρδιά του και οι γιατροί του έχουν συστήσει να αποφεύγει την πίεση της πολιτικής δραστηριότητας. Οι ίδιες πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι ο βουλευτής Καρδίτσας ένιωθε βαθιά απογοητευμένος από τις πολιτικές εξελίξεις και την «αδιέξοδη πολιτική» που δεν τον εκπροσωπούσε πλέον, όπως εκμυστηρευόταν στους κοντινούς του ανθρώπους.

Θαμώνας του Κολωνακίου, αγαπά τα ακριβά αυτοκίνητα, λάτρης του μπιλιάρδου: Ενας νέος της εποχής του ο Γιώργος (γιος του Θόδωρου) Αναγνωστόπουλος είναι από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση Σιούφα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του πρώην υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου μπαίνει στη Βουλή: Είχε εκλεγεί ξανά το 2007 στη βραχύβια κυβέρνηση Καραμανλή και απέτυχε να επανεκλεγεί. Γεννήθηκε το 1980 αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του Εθνους, είναι θαμώνας στα στέκια του Κολωνακίου και της παραλιακής έχει αδυναμία στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα και το μπιλιάρδο.
Εχει μάλιστα διακρίσεις σε τουρνουά μπιλιάρδου παγκοσμίως.Οι διακρίσεις αυτές, σύμφωνα με το Εθνος, του έδωσαν και τα επιπλέον μόρια που χρειαζόταν για να μπει στη Νομική την οποία μέχρι το 2007 – οπότε και υπάρχει το επίσημο βιογραφικό του στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας- δεν είχε τελειώσει.

Πηγή:   iefimerida.gr

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ... ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου