Παρασκευή

ΑΦΟΙ ΣΙΟΥΦΑ ...τη σούφα σας.!!!

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΙΟΥΦΑ
 

Η ομάδα “Αναρχικοί- Αναρχικές” παίρνει την ευθύνη για την επίθεση στην εισπρακτική εταιρία των αδελφών Σιούφα, την περασμένη Τρίτη, στον Ταύρο σύμφωνα με κείμενό που δημοσιεύει σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι συντάκτες του κειμένου αποκαλύπτουν ότι η επίθεση στα γραφεία των Σουφιά ήταν πράξη “αντίστασης”.
Πιο αναλυτικά αναφέρουν:

“Εκτός από τον προφανή πολιτικό της συμβολισμό, η επίθεσή μας αυτή είναι μια πράξη αξιοπρέπειας, κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης. Μία ενέργεια αντίστασης από και για όλους εμάς που βιώνουμε καθημερινά τη βία των αφεντικών”.
 
Αξίζει να σημειωθεί για την επίθεση στα γραφεία των αδελφών Σουφιά υποστηρίζουν ότι “οι εταιρίες αυτές εκβιάζουν, τρομοκρατούν και εκδίδουν διαταγές πληρωμής αναγκάζοντας τους οφειλέτες να υποθηκεύσουν τις κατοικίες τους. Αυτό που ακολουθεί είναι οι πλειστηριασμοί”.
 
Στην προκήρυξη αναφέρεται επίσης ότι “εκτός από τον προφανή πολιτικό της συμβολισμό, η επίθεση μας αυτή είναι μια πράξη αξιοπρέπειας, κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης. Μία ενέργεια αντίστασης από και για όλους εμάς που βιώνουμε καθημερινά τη βία των αφεντικών. Μία δράση που είναι μέρος του συνολικού μας αγώνα ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο”.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου