Δευτέρα

1.000 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ '14

  Από την Μόσχα με αγάπη!!!

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Τα παιδιά του ήλιου», που θα διοργανώσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Άμπωτις», περίπου 1.000 παιδιά από τη Ρωσία, ενήλικες συνοδοί, καθώς και πολλοί VIP εκ μέρους των μεγάλων χορηγών, θα επισκεφθούν τον προσεχή Ιούνιο την Καλαμάτα. Στο Δήμο Καλαμάτας έφθασε σχετική επιστολή από το υπουργείο Παιδείας της Μόσχας, που υποστηρίζει τη διενέργεια αυτού του Φεστιβάλ.
Ο δε δήμαρχος Καλαμάτας, Παν. Νίκας, με επιστολή του δήλωσε πως ο Δήμος θα παράσχει την αναγκαία υποστήριξη για την προετοιμασία και την επιτυχή διενέργεια αυτής της διοργάνωσης.
Τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της Καλαμάτας, γεγονός ευεργετικό για την τουριστική κίνηση στην περιοχή, αλλά και για τη διαφήμισή της στη Ρωσία.
 
Οι διοργανωτές σχεδιάζουν να ετοιμάσουν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, ενώ τα παιδιά από τη Ρωσία – πέρα από τις διακοπές στη θάλασσα – θα επιδοθούν στην εξάσκηση σε πνευματικά παιχνίδια, όπως σκάκι, ντάμα, γκο, μπριτζ και ηλεκτρονικά παιχνίδια, καθώς οι Ρώσοι ιθύνοντες δίνουν μεγάλη σημασία στα πνευματικά αθλήματα.


ΣΣ: ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ  ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !!! ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ "ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ !!!

ΠΗΓΗ: www.tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου