Τετάρτη

Η κρουαζιέρα του υπουργικού κλιμακίου


guess whose that gay?
Ήταν 8 Μαρτίου, όταν ο υπουργός Οικονομικών βγήκε βιαστικά από το τζιπ με τα φιμέ τζάμια, για να χωθεί μαζί με τη σύζυγό του στο κότερο EΡΑ2, γνωστού αρχιτέκτονα.

Οι κάβοι έπεσαν στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και το σκάφος απέπλευσε με προορισμό την Τζια. Για τους επαΐοντες, η βίλα του οικοδεσπότη βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα. Με λίγα λόγια, η εχεμύθεια ήταν εξασφαλισμένη για το κυβερνητικό κλιμάκιο, το οποίο αποφάσισε να απολαύσει εν μέσω λιτότητας μία ολιγοήμερη κρουαζιέρα. Λέω κλιμάκιο, διότι, εκτός από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στην παρέα της πολυτελούς θαλαμηγού προσετέθη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

Το περίεργο είναι ότι, μετά την πάροδο δέκα ημερών, ο γνωστός αρχιτέκτονας επισκέφθηκε τον υπουργό Οικονομικών στο γραφείο του. Τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε. Υποθέτουμε, όμως, ότι δεν επρόκειτο για ανταπόδοση της φιλοξενίας στην Τζια.

Τελικά, τα σούρτα φέρτα με τα κότερα των επωνύμων δεν κόβονται από τα εκάστοτε κυβερνητικά στελέχη. Οι ταξιδιωτικές οδηγίες του Μαξίμου και η οργή του κόσμου δεν φαίνεται να τους αποθαρρύνουν την ώρα που οι Έλληνες κυριολεκτικά λιμοκτονούν… Α, ναι, θυμήθηκα ότι στο νησί ήταν παρών και ο -μαζί τα φάγαμε- υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε συλληφθεί να κόβει βόλτες τους παλιούς καλούς καιρούς με το κότερο του Κόκκαλη, με τις γνωστές συνέπειες!

Περιμένω διάψευση, διαφορετικά κάποιοι οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Αν μη τι άλλο, την ώρα που επιβάλλουν σκληρή λιτότητα στον λαό, δεν είναι δυνατόν να έχουν το κουράγιο να απολαμβάνουν κρουαζιέρες. Το θεωρώ τουλάχιστον… αμοράλ!...
Άντε πάλι, μια από τα ίδια. Να χορτάσουν και οι νηστικοί νέοι ...υπουργοί !!!
Και ο λαός ...ΠΕΙΝΑΕΙ (;)
 Πηγή: http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/i-krouaziera-tou-ipourgikou-klimakiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου