Κυριακή

Ο δράκος της Ξάνθης στην ίδια φυλακή με τον βιαστή της Πάρου

Πως λένε όλοι οι "καλοί, μαζύ", καμία σχέση! Εδώ λέμε "όλα τα αποβράσματα, ομού, αντάμα".
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η εγκληματικότητα, δεν είναι γνώριμο της Ελληνικής πραματικότητας! Τουλάχιστον όχι σε επίπεδο φυλακών και τιμωρίας των παραβατών.
Εδώ στο Ελλάδα, μπορούμε να κάνουμε ..."θαύματα". Βάζουμε ανόμοια πράγματα μαζύ.


Πιστοί, σαν καλοί Χριστιανοί, "μαντρώνουμε" λύκους και ερίφια ομού! Ασθενείς και ψυχοπαθείς, διεστραμμένους, ανώμαλους από πεποίθηση και ψύχωση, παρέα. Στο ίδιο καζάνι βράζουν ασθενείς, ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι, όπως ο βιαστής της Ξάνθης (της 34χρονης Ζωής που μόνο ...ζωή δεν της απόμεινε) και ο ηθικά και ...ανήθικα ψυχικά, απομωνομένος λαθρο/μετανάστης Πακιστανός που το έπαιξε ανήλικος και ...πονηρός (βίασε 15χρονο, αθώο κοριτσάκι και ...έφυγε από το νησί!).
Σταματάω εδώ, χωρίς να αναφέρω  τα γνωστά περί "μουσουλμανικού ...δικαίου κλπ" και απ' την άλλη, ένας ψυχικά άρρωστος, όπως έδειξε ότι είναι ο Ξανθιώτης βιαστής  αλλά ...έτρεξε να παραδοθεί και να ομολογήσει, αν και κατ' εξακολούθηση βιαστής (!), δηλαδή δηλωμένος, παληός γνώριμος της αστυνομίας, που δέν  απέδρασε από τη πόλη (και που να πάει άλλωστε, ο ...σταμπαρισμένος;). Επίσης δεν αναφέρω τυχόν ευθύνες, υπευθύνων, φορέων και "πολιτοπροστατών".

Στις φυλακές, λοιπόν Γρεβενών αναμένεται να μεταφερθεί αύριο ο 27χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 34χρονης Ζωής στης Ξάνθη. Στην ίδια φυλακή κρατείται εδώ και λίγο καιρό και ο Πακιστανός που είχε αναστατώσει την κοινότητα της Πάρου μετά την βάναυση κακοποίηση της 15χρονης.

Σύμφωνα με το Mega, παρόλο που συνήθως δε γίνονται μεταγωγές κρατουμένων τα Σαββατοκύριακα, ο 27χρονος δράκος,ο οποίος προς το παρόν κρατείται στο Τμήμα Μεταγωγών Θεσσαλονίκης πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στις φυλακές των Γρεβενών.

Στις φυλακές θα κρατηθεί σε ειδική υποπτέρυγα μαζί με κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα, οι οποίοι βρίσκονται εκεί υπό το φόβο βίαιων αντιδράσεων από τους άλλους φυλακισμένους. Στην ίδια φυλακή κρατείται επίσης και ο Πακιστανός που κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ στη Χρυσή Ακτή της Πάρου το καλοκαίρι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος δράκος της Ξάνθης θα βρεθεί στη φυλακή των Γρεβενών, αφού το 2011 παρέμεινε προφυλακισμένος 5 μήνες για απόπειρα βιασμού και πάλι στην Ξάνθη.

Πηγή:  iefimerida.gr Σχόλια: δικά μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου