Παρασκευή

Ξαναφούντωσε ο έρωτάς τους

Θυμάστε τον έρωτα της Τζένης με τον εισαγγελέα Σακελλαρόπουλο;
Ο έρωτας που έγινε τραγούδι ! Όπως τα άσματα της Ιουλιέτας με τον Ρωμαίο ή από τον Ερωτόκριτο και τόσα άλλα!

Στα μέσα της δεκαετίας του '90 ο έρωτας τους είχε διχάσει τόσο τη δικαστική κοινότητα όσο και την κοινή γνώμη.

Τα τηλεοπτικά «παράθυρα» δεν είχαν τελειωμό από τις ατέρμονες συζητήσεις για έναν έρωτα «απαγορευμένο» που έψαχνε την αποδοχή σε μια κοινωνία αυστηρή.

Η Τζένη Χειλουδάκη και ο τότε εισαγγελέας είχαν γίνει το αγαπημένο - μισητό θέμα της εποχής. Το πρωτοσέλιδο που κοσμούσε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η «διαφορετικότητα» της Τζένης ενοχλούσε.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, το πολυσυζητημένο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Ο έρωτας τους κόντρα στα πρέπει, στα μη και στο κόμπλεξ απέναντι στο διαφορετικό.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, γυρίζουν την πλάτη στα δύσκολα γιατί αυτά τελείωσαν.

Η Τζένη, μάλιστα, για να δείξει ότι η ευτυχία και ο έρωτας της χαμογέλασαν πλατιά άλλαξε την φωτογραφία προφίλ στο facebook και στη θέση της έβαλε μια εικόνα από το παρελθόν.

Εκείνη με τον αγαπημένο της σύντροφο, τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ενώ έγραψε ότι βρίσκεται σε σχέση μαζί του!

Τη Τζένη την έχω δει μερικές φορές στην Αθήνα να κυκλοφορεί καλοκαίρι, με το κάμπριο (ανοικτό) αυτοκίνητό της (κυρίως μεσημέρι στην Λ. Αλεξάνδρας αλλά και πρωινά) και σας πληροφορώ η ...και σαν γυναίκα γράφει "κάσσα" (βέβαια λίγο προκλητικά!), αλλά ποιόν ενοχλεί εν έτει 2012; Το πρόβλημα είναι ο Σακελλαρόπουλος (εισαγγελέας, βλέπετε) αλλά κομμάτια να γίνει, ποιός νοιάζεται; Καιροί δύσκολοι και νέα τάξη πραγμάτων ... ΣΥΝΤΑΞΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου