Πέμπτη

Kατάργηση και συγχώνευση οργανισμών του Δημοσίου

Η κατάργηση και η συγχώνευση οργανισμών και φορέων του Δημοσίου που απασχολούν περίπου 7.500 εργαζομένους συζητήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ζητώντας επιτάχυνση των διαδικασιών και της διυπουργικής συνεργασίας για το θέμα αυτό.

Οι λεπτομέρειες θα τεθούν σε διμερείς συναντήσεις των αρμόδιων υπουργών με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ.Βενιζέλο, που πλέον αναλαμβάνει τη σχετική αρμοδιότητα και τον συντονισμό της διαδικασίας..

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν έως τις 5 Αυγούστου, ενώ ειδικά για την ΕΡΤ - όπου αναμένονται συγχωνεύσεις τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων - οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν ως τις 15 Αυγούστου από τον υπουργό Επικρατείας.
Ειδικότερα, με βάση την εξουσιοδότηση που του έδωσε το Υπουργικό Συμβούλιο, ο κ. Βενιζέλος ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα διμερείς επαφές και συνεννοήσεις με τους υπουργούς για τους υπό συγχώνευση ή κατάργηση οργανισμούς που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές τους.
 
Έδώ (στη φωτογραφία) βλέπετε το Αμφιθέατρο του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου