Παρασκευή


Ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας κατά την έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τόνισε μεταξύ άλλων πως "πήραμε δύσκολες αποφάσεις στην Ελλάδα, κάνοντας το πατριωτικό μας καθήκον για τη διάσωση της χώρας μας, αποφάσεις αναγκαίες, για να σωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί".
Ο κ. Παπανδρέου χρησιμοποίησε τον όρο "ύβρις" για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατούσε στο παρελθόν στην Ελλάδα και τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η διαχείριση της εξουσίας.
Ευχαρίστησε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τους ευρωπαϊκούς λαούς για τη στήριξη και τη βοήθεια που παρείχαν στην Ελλάδα, καθώς και τη σοσιαλιστική οικογένεια.
Σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, χρειαζόμαστε φίλους, για να κερδίσουμε το στοίχημα και θα το κερδίσουμε.
Νωρίτερα, "ανοίγοντας" τις εργασίες ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης υπογράμμισε ότι το Συμβούλιο του Σοσιαλιστικής Διεθνούς διεξάγεται σε μια φάση, ιδιαίτερα σημαντικών εξελίξεων, που θα καθορίσουν τις τάσεις στην παγκόσμια οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, προσθέτοντας ότι η διοργάνωσή του στην Αθήνα αποτελεί έμπρακτη στήριξη στην Ελλάδα.
ΣΧΟΛΙΑ
Elena Kyriakidou
Η κυβέρνηση του κου Jeffrey Chant Mineiko, έχει χάσει προ πολλού την αξιοπιστία της. Ό,τι και να λέτε πλέον ΔΕΝ σας ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Ο κλέφτης και ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, και εσείς χαίρεστε από το 1981 στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε εκ μέρους του ελληνικού λαού να έχετε πλύνει το στόμα σας κε Jeffrey, γιατί είναι ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ αλλά και ΒΑΡΟΣ συνάμα να αντιπροσωπεύεις έναν τέτοιον λαό όπως ο δικός μας. Ειδικά όταν όταν ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
Όσο και αν προσπαθήσατε να κατακρεουργήσετε την ΕΘΝΙΚΗ μας ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ δεν τα καταφέρατε και ούτε πρόκειται . Είμαστε ο ΣΠΟΡΟΣ που δεν πεθαίνει ΠΟΤΕ!!

=================================
riper roo
ρε παιδια την παλευεται τι θελετε να κανει ο jeffry,αφου ετσι ειναι το ονομα του,ειναι ξενος,δεν ειναι καν ελληνας πως μπορειται να τον κατηγορειται με βαση αυτο,πως μπορειται να κατηγορειται μια συγχρονη μαριονεττα (ρομποτ) χωρις ψυχη που δεν μοιαζει ουτε καν στον πινοκιο,παρα μονο στο ξυλο-που θα φαει αν βγει μονος του εξω.
πως μπορειται να γινεστε τοσο καοι με ενα ζωο ορθιο,το οποιο απλα βρισκεται εκει για να υπαρχει μια οποιαδηποτε εστω καλυψη στους απο πισω του-στους puppet masters,δεν μπορει να ξυπνησει,δεν εχει καμια δυναμη και εξουσια ουτε καν αυτη την υποτηθεμενη που του παραχωρει ο λαος της πλειοψηφιας(αν ειναι δυνατον με το εκλογικο συστημα που υπαρχει)
ο πολεμος εχει αρχισει και για να εξοντωθουν οι πρωτες γραμμες αμυνας που ειναι τα ΜΑΤ,και να εξοντωθουν απο μονοι τους μαζι μας με τα ι δια τους τα οπλα,απλα καντε το παρακατω απο κολπο
1.οποιος εχει μπαλονια,σακουλακια ή κατι παρομοιο ας τα γεμισει με μπογια και ας τους τα πεταξει στη μουρη-να κολλησει το φιλτρο της μασκας να αναγκαστουν να την βγαλουν να δουμε ποση ωρα θα αντεξουν και αυτη χωρις τις μασκες τους
2.πεταχτε τις στις ασπιδες να μην βλεπουν
3.επανω τους να κολλανε
4.στα ποδια τους να ακινητοποιουνται και να πεφτουν
5.μετα μπορει να χρησιμοποιηθει ανετα οποιοδηποτε οπλο(καδρονι,στυλιαρι,λοστος)
6.ακομα και μολοτοφ

=================================
cdousis
δέστε μόνο την έκφρασή του ΓΑΠ στην φωτό, τα λέει όλα, τα λόγια περισσεύουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου