Σάββατο

2.000.000,00 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ


Δύο εκατ. ευρώ, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ μόνο στην περιοχή της Καλαμάτας.


Δραματικά αυξάνεται και στην περιοχή της Καλαμάτας, ο αριθμός των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων που αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες κάτοικοι της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και όχι μόνο που εδώ και μήνες και με την ανεργία να εκτοξεύεται στα ύψη να μην είναι σε θέση να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Πολλοί είναι εκείνοι που στον κίνδυνο για διακοπής του ρεύματος από τις οικίες τους και τις επιχείρηση τους σπεύδουν για ρύθμιση και διακανονισμό πληρώνοντας έστω ένα μικρό έναντι και ελπίζοντας πως το αύριο θα αλλάξει κάτι.

Δυστυχώς όμως το αύριο φαίνεται πιο δυσοίωνο από το σήμερα και οι φόβοι για νέα μπακ άουτ όχι μόνο της αγοράς αλλά αυτή την φορά και των νοικοκυριών να είναι μεγάλος…

ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ !
ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !
ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης και τη μείωση του αντιτίμου των διοδίων, ζήτησε στην εισήγησή του που είχε ως θέμα τις αυξήσεις των διοδίων στους α/κ της Πελ/σου ως κοινωνικό & πολιτικό ζήτημα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, κατά τη 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που έλαβε χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης, τη Δευτέρα το μεσημέρι.
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ κ. ΤΑΤΟΥΛΗ, ΕΙΔΕΣ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου