Παρασκευή

Διαμαρτυρία αναγνώστη του tro-ma-ktiko. για ότι λέει ο Τσιόκας στο ΣΚΑΪ

δεν πληρώνω - δεν πληρώνω !
"Τουλάχιστον ανήθικο είναι το «κίνημα δεν πληρώνω» για να πληρώνει κάποιος άλλος διπλά, είπε την Παρασκευής στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Χάρης Τσιόκας.
Γνωστοποίησε ότι θα υπάρξει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους συμπεριφορές ως παραβατικές."


Μπραβο σου λεβεντη. Εμεις ειμαστε οι ανηθικοι, που μας εκοψες εσυ και οι φιλοι σου συνταξεις, μισθους, που ανεβασατε τις τιμες παντου και ενω πληρωναμε μηνιαιες καρτες επρεπε να πληρωνουμε και ταξι για να παμε στις δουλειες μας. Ανηθικος εισαι εσυ και απατεωνες οι φιλοι σου που διελυσαν το κρατος εφαγαν τα λεφτα τα πληρωνουμε εμεις ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ και επειδη δεν μας εχουν μεινει αρκετα και δεν αντεχουμε αλλο μας αποκαλεις και ανηθικους. Δεν ντρεπεσαι λιγο. Αλλα θα μου πεις αν ντρεποσουν θα τα ελεγες αυτα?? Οχι, εσυ μια χαρα πληρωνεσαι και ! λες οτι ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ. Αντι να βγει το αφεντικο σου να ζητησει συγνωμη και να κανει κατι για αυτους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αλλα λεφτα για ταξι και χανουν τις δουλειες τους ξερει μονο να καταδικαζει και να (προσπαθει) να παρει μετρα για να μην χασουν λεφτα τα αφεντικα του αφεντικου σου, οι μεγαλοκατασκευαστες και τα αλλα λαμογια. Δεν υπαρχουν πλεον αλλες αντοχες.

Πρέπει να ομολογήσω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του γι' αυτό το έχω κάνει αρκετές φορές (να δώσω δηλαδή το εισιτήριό μου σ' άλλον επιβάτη του ΜΕΤΡΟ) παρ' ότι δεν χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ.
Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει, ο φίλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου