Τρίτη

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ πρωθ. Τσίπρα για τα ...Τρακτέρ (!)

Υπό τον φόβο της επέλασης των τρακτέρ στην Αθήνα έχει προκληθεί σάλος στο Μαξίμου, αφού ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχει περίπτωση να επιφέρει μεγάλους κραδασμούς στην κυβέρνηση με τα επεισόδια που πιθανόν να προκύψουν.
Για το λόγο αυτό, πληροφορίες, που διέρρευσαν από το Μαξίμου, αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας με διάγγελμά του θα ανακοινώσει φορο-ελαφρύνσεις στους αγρότες, ως μια ένδειξη καλής θέλησης, που θα οδηγήσει σε εξομάλυνση των αντιδράσεων.
Η κίνηση αυτή εκτιμάται από το Μαξίμου ότι θα ενισχύσει και τις διαφοροποιήσεις που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό του αγροτικού κινήματος, ώστε να απομονωθούν εκείνοι που χαρακτηρίζονται «ακραίοι» από την κυβέρνηση και οι οποίοι αρνούνται κάθε διάλογο κι απαιτούν απόσυρση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό και εκκίνηση της όποιας συζήτησης από μηδενική βάση.
Οι αγρότες πέτυχαν τελικά με την επιμονή τους να καθυστερήσουν και να λειάνουν τα μέτρα που τους αφορούν. Θα κλείσουν τα Τέμπη μέχρι να σιγουρευτούν για το αποτέλεσμα από τις 12 το μεσημέρι. Από τις 12 και για 2 ώρες αναμένεται να είναι κλειστά τα διόδια στις Αφίδνες. Η νέα εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στον Ισθμό θα είναι κλειστή σε αντίθεση με το Κάστρο Βοιωτίας το οποίο ανοίγει.
Ο εκπρόσωπός των αγροτών Τριαντάφυλλος Τσινούλης είπε πως οι αγρότες των Τεμπών δεν θα κατεβούν στην Αθήνα την Παρασκευή θα μεταβούν στην Αθήνα, όχι όμως για να διαδηλώσουν, αλλά για να συναντηθούν και να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας για την στάση την οποία σκοπεύει να κρατήσει το Μαξίμου κατά την κάθοδο των αγροτών με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα επιβεβαίωσε ότι η τροχαία θα αποφασίσει τι θα κάνει σε σχέση με αυτό το θέμα καθώς υπάρχουν νόμοι και κανόνες.
Μαζί με τους αγρότες αναμένεται θα είναι και διάφοροι επιστημονικοί φορείς απέναντι στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.

το γούρι του Τσίπρα !!!!
ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου