Σάββατο

Έρευνα της MARC για λογαριασμό του ALPHA


Η έρευνα που διενήργησε η εταιρεία MARC για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, η Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι πρώτο κόμμα με 23,1% και η ΝΔ ακολουθεί με 22,8%. Τρίτο κόμμα σε άλλη μία δημοσκόπηση είναι η Χρυσή Αυγή η οποία έχει σταθεροποιηθεί στο διψήφιο ποσοστό, ενώ ακολουθούν ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ, και Δημοκρατική Αριστερά.
Αναλυτικότερα τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:
  1. ΣΥΡΙΖΑ: 23,1%
  2. ΝΔ: 22,8%
  3. Χρυσή Αυγή: 10%
  4. ΠΑΣΟΚ: 5,3%
  5. Ανεξάρτητοι Έλληνες: 5,3%
  6. ΚΚΕ: 4,5%
  7. ΔΗΜΑΡ: 4,4%
Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Α. Σαμαράς με ποσοστό 50,5% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκεντρώνει 30,5%. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ φτάνει το 48,3% από 44,5% τον Ιανουάριο του 2013, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 38% έναντι 44,4% για το ίδιο διάστημα.
Κατά τ' άλλα σημειωτέον νέοι άνθρωποι πεθαίνουν, αυτοκτονούν και οι πολιτικοί μας ισχυρίζονται (άκουσον, άκουσον - Κύριε Ιησού Χριστέ μου, δεν ξέρουν τι λένε !!) ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!
Το άκουσα σήμερα το πρωί στο MEGA από πολιτευόμενο καλεσμένο σε εκπομπή.
Γιατί δεν πήγε αυτός ο κύριος ή κάποιος πολιτικός, τέλος πάντων, να το πει στους άμοιρους γονείς, αδέλφια, οικογένεια των θυσιασθέντων φτωχών και άτυχων φοιτητών που χάθηκαν στη Λάρισσα.
ΛΑΡΙΣΣΑ - ΛΑΡΙΣΣΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΑ - ΕΙΔΑ, ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Έγώ πίστευα, μέχρι τώρα σαν "αδρά φορολογούμενος πολίτης και Έλληνας" ότι οι πολιτικοί εκλέγονται για να εξυπητετούν το κοινωνικό σύνολο της χώρας μας αλλά μάλλον έκανα ΛΑΘΟΣ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ "ΚΕΡΑΤΑ" ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου