Σάββατο

ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΠΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !

Χαρτί και μολύβι πήραν στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ για να υπολογίσουν το αποτέλεσμα της κάλπης. Η μυστικότητα όμως της ψηφοφορίας μας μπέρδεψε κανονικά αφού η εξίσωση τη μια έδειχνε Κουμουνδούρου και την άλλη Συγγρού. Γιατί ο άγνωστος «χ» ξέρει να εκδικείται.
«Κατανοητή η απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ .Ούτε έπεισαν όλους τους βουλευτές να ψηφίσουν την πρότασή τους ,ούτε μπόρεσαν να υπονομεύσουν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Όσο για τα συνωμοσιολογικά σενάριά τους, απάντηση έδωσαν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, κινούμενοι-αποδεδειγμένα- ελεύθερα…» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου.

«Η αδυναμία του κ .Κεδίκογλου στα μαθηματικά είναι εμφανής. Δεν γνωρίζουμε αν στο Μαξίμου κάνουν φροντιστήρια ,εμείς πάντως του παραδίδουμε δωρεάν το πρώτο μάθημα ,που διδάσκεται στην Α’ Γυμνασίου, και τον καλούμε να λύσει την παρακάτω εξίσωση:

 
124=71(βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ )+Χ.
Ποια είναι η τιμή του αγνώστου χ;(όπου χ αριθμός των βουλευτών άλλων κομμάτων που ψήφισαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ)» ήταν η άμεση απάντηση της Κουμουνδούρου. 
 
Το αποτέλεσμα: ίδιο και απαράλαχτο όπως πέρσι - πρόπερσι - τα τελευταία χρόνια ... και βάλε!!!
 
Δηλαδή ακριβώς όπως λέμε μία από τα ίδια.
 

κάποιοι παίζουν... κομπολόϊ τη λαϊκή βούληση !και υπομονή ! ΚΑΙ ΣΥ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ" περίμενε πότε θα δεις μια καλύτερη μέρα !!!!
WHO IS WHO ??? ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΕΣ !!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου