Πέμπτη

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ "ΚΑΛΠΩΝ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ενώ συνεχίζεται η ψηφοφορία στη Βουλή ...
 

Κασιδιάρης σε Φωτεινή Πιπιλή:

 
 Δεν έλειψαν τα… κολακευτικά σχόλια και οι φιλοφρονήσεις στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ όσον αφορά το... πόσες κάλπες θα στηθούν τελικά.
Την ώρα που μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να μιλά, διαφωνώντας στα όσα άκουγε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, που καθόταν δίπλα στον κ. Παππά, ανέλαβε να... αποκαταστήσει την τάξη. «Τι μιλάς ρε, κάτσε κάτω, τι μιλάς εσύ; Πάλι πιωμένη είσαι; Γύρνα μπροστά!».
Φυσικά επικράτησε πανδαιμόνιο στη Βουλή και τότε ο πρόεδρος του Σώματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία.
 

Μουσουρούλης: Εκεί που δεν πλήρωνε κανείς, θα πληρώνουν όλοι


 Τεράστια αναμένεται να είναι τα έσοδα του κράτους, σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Κ. Μουσουρούλη, αν εφαρμοστεί το τέλος πλεύσης και παραμονής για τα σκάφη, το οποίο σχεδιάζει να επιβάλει η κυβέρνηση.
«Οποιοσδήποτε πλέει στα ελληνικά νερά, είτε έχει ελληνική σημαία στο σκάφος του είτε όχι, δεν πληρώνει τίποτα. Δένει το σκάφος σε λιμάνι κι επίσης δεν πληρώνει τίποτα. Εμείς, σήμερα, πάμε να βάλουμε διόδια. Εκεί που δεν πλήρωνε κανείς, θα πληρώνουν όλοι. Θα πληρώνουν και τίμημα για την πλεύση και τίμημα για τη στάθμευση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουσουρούλης.
«Τα σκάφη αναψυχής δηλώνονται και φορολογούνται. Αν σταθούμε στο φόρο πολυτελείας που είχε επιβληθεί παλιότερα, τα φορολογικά έσοδα ήταν μηδαμινά και τα σκάφη εγκατέλειψαν τη χώρα. Για το 2010, ας πούμε, είχαν υπολογιστεί 10 εκατομμύρια ευρώ και εισπράχθηκαν 33.500 ευρώ. Σταμάτησαν οι εισαγωγές, κανένας δεν πλησιάζει τη χώρα και χάσαμε και το ΦΠΑ, το 23%. Πέρα από τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν, διότι εξαφανίστηκαν οι επιχειρήσεις και έμειναν άνεργοι οι εργαζόμενοι», πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στο βήμα 99,5.
 

Εξομολογήσεις από τον Γιώργο Παπανδρέου (ΓΑΠ ή Jeffrey επί το σωστότερο, τον θυμάστε αυτόν;)


 Με κιθάρα και ελληνική μουσική έριχνε τις γυναίκες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως τουλάχιστον ο ίδιος υποστηρίζει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα του Όρεγκον «Oregonian».

Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων εκφράζει το παράπονο του για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι εκμεταλλεύτηκε τον πόνο του κόσμου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου λέει ότι γνώριζε ότι θα του στοίχιζε πολιτικά όταν προχώρησε σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά «δεν πειράζει, εφόσον μπορούσα να βοηθήσω τη χώρα μου να αποφύγει την πτώχευση, πράγμα που κάναμε».

Για τον Αντώνη Σαμαρά λέει: «Ήλπιζα ότι θα ήταν συνεργάσιμος όταν ήμουν πρωθυπουργός. Ήταν αρκετά, πώς να το πω, αρνητικός, εξαιρετικά επικριτικός και εύκολα εκμεταλλευόταν τον πόνο του ελληνικού λαού. Τώρα νομίζω ότι έχει αλλάξει εντελώς τον σκοπό του. Αποδέχθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα που είχα εγώ ακολουθήσει. Έχουμε προσωπική σχέση που κατά καιρούς διατηρούμε και βρισκόμαστε».

Για τα φοιτητικά του χρόνια με τον Αντώνη Σαμαρά και την κιθάρα του, ο Γιώργος Παπανδρέου λέει πως «η κιθάρα ήταν ένας τρόπος που έλπιζα να προσελκύσω το αντίθετο φύλο... Συνηθίζαμε να βρισκόμαστε μαζί αρκετά και να πίνουμε. Υποθέτω πάρα πολύ».

Το ΦΕΚ του Παπούλια από το Βερολίνο και ο σάλος που προκλήθηκε

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 Το «λάθος» που έγινε στη δημοσίευση Προεδρικού Διατάγματος στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από το Εθνικό Τυπογραφείο έχει προκαλέσει σάλο.

Στο ΦΕΚ Α3 με ημερομηνία υπογραφής 7 Ιανουαρίου 2013 φέρεται ως τόπος υπογραφής του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς το Βερολίνο και όχι η Αθήνα.

Και μπορεί να μην περιλαμβάνονται σε αυτό κάποιες μνημονιακές επιταγές αλλά να αναφέρεται στον «καθορισμό βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα», όμως το «λάθος» είναι εμφανές…
Όπως λένε πάντως, δεν πρόκειται για λάθος αλλά για μία σωστή κίνηση αφού το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφτηκε την περίοδο που ο Κάρολος Παπούλιας βρισκόταν για επίσκεψη στο Βερολίνο καλεσμένος από τον Γερμανό ομόλογό του.
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΠΑΧΑΛΟ  Η  ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου