Δευτέρα

Χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία ετοιμάζονται να περάσουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα!


Οι συνθήκες Δουβλίνο ΙΙ & ΙΙΙ θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε σκουπιδοτενεκέ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Η ΕΕ, παρακολουθεί, διαμαρτυρόμενη χλιαρά, την Τουρκία να ετοιμάζεται να περάσει στο ελληνικό έδαφος δεκάδες χιλιάδες «προσφύγων», μεταξύ τους και σκληροπυρηνικούς ισλαμιστές και απλά κάνει «επισημάνσεις»!
Την ίδια ώρα, είναι παραπάνω από φανερό ότι αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για την κοινωνική συνοχή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Αλέξης Τσίπρας, περιχαρής για τις εξελίξεις, ζήτησε από τον ΥΠΕΞ να ετοιμαστεί η χώρα μας να «φιλοξενήσει» Σύριους πρόσφυγες.
Σαν τους Λίβυους «επαναστάτες» που ήρθαν εδώ, φιλοξενούνται σε πεντάστερα ξενοδοχεία, παρενοχλούν γυναίκες και πρωταγωνιστούν σε βίαια επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Η πληροφορία πάντως πως ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε στη διάθεση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης τα σπίτια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη φιλοξενία λαθρομεταναστών, ελέγχεται ως ανακριβής.

Είναι πλέον σαφές και μετά τα επεισόδια στο Αγαθονήσι, πως οι αρχές της χώρας μας, έστω και την ύστατη στιγμή, πρέπει να αυστηροποιήσουν την πολιτική τους. Με λίγα λόγια, να μην περνά τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου