Παρασκευή

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου για το νερό

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλώσεις του δημάρχου κου Λογοθέτη για το νεράκι του ...Θεού:

Παντού υπάρχει ένα όριο..
Παιχνίδια με το νερό που πίνουμε και που πίνουν μωρά και ασθενείς δεν γίνονται και όποιος επιχειρεί για λίγα λεπτά δημοσιότητας να τα κάνει είναι ένας πολύ επικίνδυνος τύπος.
Ο έλεγχος του νερού που πίνουμε είναι όχι απλά αναγκαίος αλλά επιβεβλημένος. Και τον έλεγχο αυτό πρέπει να τον κάνουν αν είναι δυνατόν καθημερινά οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.
Το νερό του χωριού Σχίνου τις τελευταίες ημέρες είναι στην δημοσιότητα.
Μία ομάδα αυτοαποκαλούμενοι “ενεργοί Πολίτες”, κατήγγειλαν ότι στο νερό που τρέχει στις βρύσες βρέθηκε με δική τους ανάλυση εξασθενές χρώμιο..
Προσοχή το νερό αυτό εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι πόσιμο αλλά μόνο για την λάτρα. Τουλάχιστον 5 χρόνια τώρα η Δημοτική επιχείρηση Υδρευσης του Λουτρακίου έχει απαγορεύσει την κατανάλωση του.
Οι πολίτες πίνουν νερό κατευθείαν απο πηγή που χρόνια τώρα όλες οι χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις το θεωρούν εξαιρετικής ποιότητας.
Επί σειρά ετών και διαρκώς το νερό το ήλεγχε και το ανέλυε για λογαριασμό του συλλόγου και ένας εξαιρετικός χημικός ο κ.Δημήτρης Μουρίκης.
Η Δημοτική επιχείρηση αμφισβητεί και καταγγέλει τα αποτελέσματα της ανάλυσης και έκανε η ίδια μετρήσεις και πάλι προχθές.
Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ θεωρούν το θέμα ανύπαρκτο και το κρίνουν ως ένα αντιπολιτευτικό παιχνίδι.
Μάλιστα το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ο οποίος εντός των προσεχών ωρών θα αποκαλύψει και το παιχνίδι και τους πρωταγωνιστές του όπως λένε κύκλοι απο το δημαρχείο Λουτρακίου.
Οπως είναι κατανοητό το θέμα αυτό έχει πάρει διαστάσεις και το παρακολουθεί στενά και η περιφέρεια Πελοποννήσου με τις υπηρεσίες της.
Ο κόσμος έχει φοβηθεί και παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών της ΔΕΥΑΛ διογκώνεται ο φόβος χάρη στην συνομοσιολογία και την άγνοια που έχει αναπτυχθεί μέσα απο το facebook…!
Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί και να δοθούν επαρκείς επιστημονικές απαντήσεις προς του πολίτες.Επιστημονικές και όχι θεωρίες συνομοσίας και παιχνίδια..!
Τις επόμενες ώρες ο κάθε κατεργάρης μάλλον θα έχει πάει στον πάγκο του…!

Ό,τι πιό χειρότερο υπάρχει είναι να διψάς και να μην μπορείς να απολαύσεις ένα ποτηράκι, μιά γουλιά, βρε αδελφέ, νεράκι του Θεού, το μόνο που δεν μας στοιχίζει σήμερα, ακόμα !
Σκέτη κόλαση, μαρτύριο !!!
Το ...νού σας ! ΝΕΡΟ = ΖΩΗ
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ, ΑΙΡΕΤΟΙ &Λοιποί ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου