Δευτέρα

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΡΑΠΑΝΟΣ

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου. Και, ενώ μέχρι χθες, αργά το βράδυ, υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές διαβεβαίωναν ότι δεν υφίσταται ζήτημα να μην ορκιστεί ο νέος τσάρος, εσχάτως, φαίνεται να έχει προκύψει μείζονος σημασίας ζήτημα. «Μάλλον έχει πετάξει λευκή πετσέτα» έλεγε στο parapolitika.gr, κυβερνητικός αξιωματούχος, που είναι σε θέση να γνωρίζει τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα, με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ράπανος, προσανατολίζεται να εγκαταλείψει την κυβερνητική κούρσα. Ήδη, μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται στην αναζήτηση προσώπου που θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας. Ανεξάρτητα, πάντως, από την εξέλιξη που θα έχουμε στο συγκεκριμένο θέμα, αξίζει να αναφερθεί και η πληροφορία, που θέλει τους Σαμαρά – Ράπανο, να είχαν εκτός των άλλων και μια πρώτη σημαντική διαφωνία, η οποία επισπεύδει το (πολιτικό) διαζύγιο.

ΑΞΙΖΕΙ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο πρωθυπουργός έχει ενημερώσει τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, για την πρόθεση του Βασίλη Ράπανου, να παραιτηθεί.

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΗΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΑΝ Ο κ ΡΑΠΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου