Παρασκευή

ΜΑ ΒΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΥΓΕ!

Πέντε φορές είχε συλληφθεί και είχε απελαθεί ένας 24χρονος, και πέντε φορές είχε επιστρέψει παράνομα στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη στο Μεσολόγγι.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 24χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα και εμπορία ναρκωτικών, ενώ τελευταία φορά είχε απελαθεί τον περασμένο Μάρτιο, κατόπιν δικαστικής απόφασης του Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Ελλάδας.

Μετά την τελευταία του απέλαση, ο 24χρονος άλλαξε στοιχεία της ταυτότητάς του στη χώρα καταγωγής του και προμηθεύτηκε νέο διαβατήριο αλβανικών Αρχών, με το οποίο εισήλθε στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου στο Αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
Μετά σου λένε ότι έχει άδικο η Χρυσή Αυγή για τους λαθρομετανάστες!! Ρε κλείστε τα σύνορα, να μη βγαίνει και μπαίνει κανένας τους !!
Ίσως εκεί είναι το μυστικό να μην... βγαίνουν!
και βάλτους σε καταναγκαστικά έργα με επιτηρητή τον στρατό και χωρίς πολλά - πολλά. Δουλειά θέλεις, δούλεψες πάρε να φας, να πιείς! Δώσε και σε μας ! Να δεις πότε γίνεται "γη επαγγελίας" η μακρόνησος και κάποιες άλλες "άγονες" γραμμές των  Ελληνικών συνόρων και όλα αυτά να τα διαδίδεις σκόπιμα στις πατρίδες τους! Γιατί αυτόν τον 24χρονο τώρα θα τον ταϊζουμε για 18 μήνες και θα τον ποτίζουμε δωρεάν. Αλλά αν ήξερε ότι θα πήγαινε για να σκάβει βουνά, να φυτεύει πατάτες και να ποτίζει ντομάτες, να φάει, θα ξαναερχόταν ;
Τώρα με δύο φούντες χασίσι ξέρει ότι θα περάσει καλά μέχρι να τον ξαναπιάσουν, αν τον πιάσουν (και τι θα του κάνουν;) θα τον πάνε με αυτοκίνητο, παρακαλώ, στα σύνορα (να γλυτώσει ποδαρόδρομο) και συνοδεία αστυνομικών για προστασία του.
Ο βρεγμένος, μη ξεχνάται, δεν φοβάται τη βροχή !!!
Τα λέω απλά, το ξέρω, αλλά κάπως έτσι έπρεπε να γίνεται !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου