Τετάρτη

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ 75χρονος ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (Εστία ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ)

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα βρέθηκε ένας 75χρονος σήμερα το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ήταν ανάσκελα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του και έφερε τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς από μαχαίρι.
Στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη έρευνας, ούτε παραβίασης.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:5-4-2017 AΠOΓEYMATINEΣ ΩPEΣ ΣHMEPA BPEΘHKE NEKPOΣ ENTOΣ TOY ΔIAMEPIΣMATOΣ ΠOY ΔIEMENE ΣTHN ΠEPIOXH TOY AΓIOY ΠANTEΛEHMONA 75XPONOΣ HMEΔAΠOΣ. ΠPOANAKPIΣH Δ.A.A
========================
Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 70χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε χθες (5-4-2017) το βράδυ εντός διαμερίσματος-ιατρείου στην περιοχή της πλατείας Βάθη

Δράστες είναι ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 57χρονος ημεδαπός (Έλληνας) οι οποίοι και συνελήφθησαν
Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 70χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες (5-4-2017) το βράδυ σε διαμέρισμα-ιατρείο στην περιοχή της πλατείας Βάθη.
Δράστες είναι ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 57χρονος ημεδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν εντός της πολυκατοικίας, μετά από καταδίωξη και κατόπιν πάλης (καθόσον προέβαλαν σθεναρή αντίσταση), από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ).
Όπως προεκυψε από την έρευνα, απογευματινές ώρες  χθες, οι ανωτέρω δράστες εισήλθαν στο ιατρείο με σκοπό την ληστεία. Εκεί, αφού έδεσαν και φίμωσαν το θύμα, ερεύνησαν τους χώρους πλην όμως εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους λόγω της άμεσης άφιξης των αστυνομικών δυνάμεων.
Επισημαίνεται ότι, οι χώροι του ιατρείου εμφάνιζαν ίχνη έρευνας, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος προκλήθηκε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών (ασφυκτικός).
Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο υπήκοος Ρουμανίας τυγχάνει από 17-2-2017 δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, ενώ κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και άλλα αδικήματα, ενώ ο 57χρονος ημεδαπός επίσης κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για απάτη, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και καζίνο και άλλα αδικήματα.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου