Σάββατο

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

Κινητοποιήσεις από σήμερα έως και τις 20 Ιανουαρίου, κατά του ασφαλιστικού, ανακοίνωσαν τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων εκφράζοντας, παράλληλα, την ετοιμότητά τους να μείνουν στα μπλόκα για όσο καιρό χρειαστεί.
Σήμερα, πάντως περισσότερα από 150 τρακτέρ από την περιοχή της Νιγρίτας βρέθηκαν στον κόμβο της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης προς το Σιδηρόκαστρο σε μια κινητοποίηση προπομπό του τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.
Στη χθεσινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη περισσότεροι από 500 αγρότες, κτηνοτρόφοι, και παραγωγοί λαϊκών αγορών συμφώνησαν στην έξοδό τους με τα τρακτέρ σε κομβικά σημεία της χώρας από σήμερα με κλιμάκωση της δράσης με σκοπό το «μπλακ άουτ της χώρας στις 20 του μήνα».
Μπλόκα αναμένεται να στηθούν στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία οδό, στην Καβάλα, στα τελωνεία (Κήπους και Προμαχώνα), στο Κάστρο Βοιωτίας, Νίκαια και Τέμπη.
Τέλος, αποφασίστηκε να οργανωθεί μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Agrotica (28 Ιανουαρίου), ενώ στα σχέδιά τους είναι να κατέβουν στη συνέχεια και στην Αθήνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου