Παρασκευή

Η κα Μέρκελ παραβιάζει με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων το άρθρο 96 (του ποινικού κώδικα περί εμπορίας ανθρώπων)

Το αντιευρωπαϊκό, αντιμεταναστευτικό δεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland – AfD) κατέθεσε μήνυση στις εισαγγελικές αρχές του Βερολίνου σε βάρος της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, την οποία κατηγορεί για “εμπορία ανθρώπων” επειδή άνοιξε της πύλες της χώρας σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες.
“Η κα Μέρκελ παραβιάζει με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων το άρθρο 96 (του ποινικού κώδικα περί εμπορίας ανθρώπων), το οποίο προβλέπει ποινή πέντε ετών φυλάκισης ή πρόστιμο”, ανέφερε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του κόμματος Κρίστιαν Λουτ.
“Ελπίζουμε ότι η μήνυση αυτή θα καταλήξει κάπου, όμως θέλουμε επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η κα Μέρκελ παραβιάζει τη γερμανική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία”, υπογράμμισε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι μέσω της πρωτοβουλίας του κόμματος οι πολίτες θα θέσουν το ερώτημα αν η ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι προς το συμφέρον τους.
Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας στην ενέργεια του κόμματος, τόνισε ότι η Γερμανία είναι μια χώρα δικαίου και ότι οι πολίτες της είναι ελεύθεροι να καταθέτουν μηνύσεις εφόσον το θεωρούν σωστό.

Τα πρώτα σύννεφα φάνηκαν. Η καταιγίδα έρχεται
και θα αναβαθμιστεί λίαν συντόμως σε τυφώνα....!!! Δωροθέα, "Dorothy typhoon", το λένε οι Αμερικάνοι
Δεν ξέρω ρωσικά ή κινέζικα. Υπ' όψιν οι Αραβικές φυλές, Σύριοι, Αφγανοί κλπ. δεν σκέφτονται σαν Ευρωπαίοι. Θα το μάθεις σύντομα ...
Αλλά λυπάμαι τους "συνευρωπαίους" εταίρους μας. Γάλλους, Άγγλους, Ιταλούς, Ολλανδούς, Βέλγους κλπ. που θα πάρεις στο λαιμό σου. Κρίμα, κόρη πάστορα !!!(ΚΒΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου