Δευτέρα

"Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή / να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί"

Τουιτάρει κανονικά ο Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος εξέφρασε τους προβληματισμούς του σε τρία συνεχόμενα «tweets» του:
«Το καλοκαίρι των αγανακτισμένων, στο καράβι για τη Τζια, με 2-3 φίλους μου δραπέτευα. Τρεις κοπελίτσες με είχαν επισημάνει. Με τριγύριζαν».
«Δεν έχω εδώ και χρόνια αυταπάτες. Κάτι κακό ήθελαν να μου κάνουν. Τελικά στην έξοδο μου τραγούδησαν με ύφος γεμάτο κακία».
«Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή / να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί". Έμαθε άραγε κανείς τίποτα από τότε»;

 
Συνωστισμός βουλευτών της δικομματικής κυβέρνησης παρατηρείται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Χίο. Ο λόγος είναι η βάπτιση της κόρης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλου.
 Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θα παρευρεθεί και εκείνη στα βαφτίσια, ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και μια φωτογραφία μαζί με άλλους βουλευτές όπως τη Φωτεινή Πιπιλή, τον Κώστα Τριαντάφυλλο και τον Δημήτρη Σαλτούρο (ΠΑΣΟΚ) να απολαμβάνουν τον καφέ τους στη Χίο, όπως διαβάσαμε στο paraskhnio.gr
 
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ κ.κ. ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ

Την άδεια του πρωθυπουργού πήραν οι βασικοί υπουργοί της κυβέρνησης και θα περάσουν για λίγες ημέρες μακριά από πολιτικές εντάσεις… βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς τους τόνισε πώς να είναι πάντα διαθέσιμοι σε περίπτωση που τους χρειαστεί….
Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα πάρει μία ανάσα, από τα καυτά θέματα που διαχειρίζεται, στον τόπο καταγωγής του, τη νότια Κυνουρία.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος- σύμφωνα με την «Καθημερινή»- θα πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αρκαδία αλλά και για λίγες ημέρες σε νησί του Αιγαίου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί, παραδοσιακά, στην Κρήτη όπου και φέτος θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια. Στην Κρήτη θα βρεθεί ως τις 17 Αυγούστου και η Όλγα Κεφαλογιάννη, που πρόσφατα έκανε κάποιες διακοπές  και στη Σαντορίνη.
Στον τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα, θα βρεθεί τον Δεκαπενταύγουστο ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, με την οικογένειά του, ενώ τη Νάξο και την Αμοργό θα επισκεφθεί ο Γιάννης Βρούτσης. Ενώ όπως όλα δείχνουν στο «κλεινόν άστυ» θα παραμείνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

 
ΒΟΗΘΑ ΜΕ "ΦΤΩΧΕ" ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ...ΜΟΙΑΣΩ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου