Σάββατο

Είναι τρελλοί αυτοί οι ΠΑΣΟΚ-οι και μας δουλεύουν όλους ή κάτι τρέχει.
1) Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Αποφασίζονται τα νέα μέτρα, για την περίοδο 2012-2014, ύψους 11 δις ευρώ. Θα εξεταστούν η επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ευρώ και η μείωση του επιτοκίου δανεισμού στο πλαίσιο του συνολικού πακέτου μέτρων που θα λάβει η Ε.Ε. για τη διάσωση των αδύναμων οικονομικά χωρών.2) Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

α) ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΜΙΝΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Εκτεταµένες συγχωνεύσεις σχολείων, το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας στον χώρο της εκπαίδευσης, συνενώσεις σχολείων, με 25 µαθητές στις τάξεις, για την Πρωτοβάθµια και 30 για τη ∆ευτεροβάθµια Εκπαίδευση.β) Σχολικά βιβλία Δημοτικού. Δεν γίνεται αναφορά για ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.3) S i e m e n s. Το "θέατρο του παραλόγου". Κανείς δεν είδε ούτε ξέρει κάτι! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ γνωρίζει...4) Υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.  N a t u r a  2 0 0 0  και το "διαφημιστικό" τμήμα του Υπουργείου.5) Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. «Ο αντικαπνιστικός νόμος ψηφίστηκε ομόφωνα και δεν μπορεί να παραβιάζεται μέσα στη Βουλή. Δεν μπορεί να γελοιοποιείται η πολιτεία, είναι ταπείνωση μας». ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ - ΑΦΩΝΟΙ - ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;6) Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος.

α) Διέμεινε στο «King George Palace».διέμειναν στην υπερπολυτελέστατη «Royal Penthouse Suite» των 5.400 ευρώ τη βραδιά.

β) Την   άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θεόδωρου Πάγκαλου ζητά ο Ανδρέας Κουτρούπης.
7) Άκης Τσοχατζόπουλος. "Ο κόσμος ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει" Οικονομικό έγκλημα - ΣΔΟΕ και πιθανό ενδεχόμενο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ως κατηγορούμενος.

και τέλος το μεταδοτικό της "τρέλλας"8) Η κίνηση του Γιάννη Δημαρά και ο μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών- Σπίθα», Μίκης Θεοδωράκης σημειώσατε "Χ".
 
Ή Ο ΓΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ !!!!!!
μάλλον το τρίτο που λέει
ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΄ΓΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΩ !!!
(μια ιστορία που θα σας διηγηθώ χρονικά αργότερα ...) ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ (μικρό παιδί σαν ήμουνα !)

ο στραβός γιαλός και... αρμενίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου