Σάββατο

Μήνυση λόγω… προβλήματος στύσης!

Δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά ο σύζυγός της
Τι ακούνε και οι αστυνομικοί! Στο Αίγιο μια γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τον πατέρα της για να υποβάλλουν μήνυση στο σύζυγό της, λόγω ανικανότητας στο σεξ. Η γυναίκα είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς ότι εδώ και αρκετό καιρό ο σύζυγός της δεν την ικανοποιούσε στο κρεβάτι λόγω προβλήματος στη στύση του και γι’ αυτό τον μηνύει. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος» πριν το αστυνομικό τμήμα η γυναίκα είχε επισκεφτεί τον εισαγγελέα, ο οποίος του παρέπεμψε στις αστυνομικές αρχές.
«Μα είναι δυνατόν τώρα να τρέχετε με μηνύσεις στα δικαστήρια επειδή ο γαμπρός σας έχει πρόβλημα στύσης; Εξάλλου δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο», φέρεται να είπε ο αστυνομικός, για να πάρει την παράλογη απάντηση: «Να τον πάρετε τηλέφωνο και να του κάνετε συστάσεις...».
Παρά τις συμβουλές των αστυνομικών, πατέρας και κόρη δεν διαπραγματεύονταν το θέμα και γι΄ αυτό κάλεσαν το άλλο πρωί το σύζυγο, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του!Μάλιστα παραδέχτηκε ότι όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, το οποίο, απέδωσε στο άγχος που του είχε προκληθεί από προβλήματα άλλης φύσης που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του και την οικογένειά της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου