Τρίτη

Ο ΟΣΦΠ (λέγε με ομάδα) ετοιμάζεται για τον Πανιώνιο στο κύπελλο

Ο Μίτσελ ετοιμάζεται να δώσει ανάσες σε βασικούς στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο

Αλώβητος και με τις τρεις σημαντικές νίκες βγήκε από το τελευταίο οκταήμερο «φωτιά» ο Ολυμπιακός. Αφού απέδρασε από την έδρα του Εργοτέλη, πήρε μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους και το απόλυτο ήρθε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πάλι στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό ήταν το ζητούμενο και τώρα σειρά παίρνει το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, με τον Μίτσελ να ετοιμάζεται να δώσει ανάσες στους παίκτες που σήκωσαν το μεγαλύτερο φορτίο σε αυτό το απαιτητικό σερί αγώνων.

Μποτία και Τσόρι θα προφυλαχθούν, ενώ μοιάζει πιθανό να επανέλθει ο Σιόβας μετά τον τραυματισμό του, δίπλα στον Αυλωνίτη, ο οποίος εξελίχθηκε στον πρωταγωνιστή του ντέρμπι με το νικητήριο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Θέση στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Ντουρμάζ, Φουστέρ κι από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, όπως οι Μέγιερι, Γιαννούλης, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντοσεβί, Γκαζαριάν, και Διαμαντάκος.

Ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα λόγω της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το Σάββατο στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και την Τρίτη, απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συστάσεις για το πέναλτι


Η φάση του χαμένου πέναλτι του Μήτρογλου δεν πέρασε στο ντούκου από τον Μίτσελ, ο οποίος ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Δεν με ενδιαφέρει ποιος είπε σε ποιον. Υπάρχει εντολή από εμένα. Εγώ αποφασίζω, όχι εσείς» και κάπως έτσι μπήκε τελεία σε αυτό το θέμα, χωρίς να υπάρχει διάθεση για συνέχεια.

Λύση για τις... σφιχτές άμυνες

Ένα θέμα, εξάλλου, που απασχολεί τον Ισπανό τεχνικό είναι η διαχείριση παιχνιδιών απέναντι σε ομάδες με κλειστές άμυνες, όπως αυτές που συνάντησε με Παναιτωλικό (1-1), Ατρόμητο (0-1), Μάλμε (0-2) και Παναθηναϊκό (1-0).

Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι ακόμα μια νέα ομάδα, με αρκετά νέα πρόσωπα και όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιάζει μεγαλύτερη συνοχή στον αγωνιστικό χώρο, με περισσότερες συνεργασίες που θα διασπάσουν τέτοιες άμυνες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου