Τρίτη


Μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, δηλαδή, δύο ιδιωτικές εταιρίες και το Πανεπιστήμιο Πατρών ανέλαβαν να υλοποιήσουν αυτό το... φιλόδοξο πρόγραμμα.
Να μετρήσουν αποτσίγαρα στις παραλίες... Αναγκαία διευκρίνηση: Όχι να τα μαζέψουν και να τα απομακρύνουν... Απλά να τα καταμετρήσουν...
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεκαπέντε παραλίες σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ αυτών και την εντυπωσιακή παραλία της Λούτσας- Βράχου στην Πρέβεζα.
Οι φορείς υλοποίησης έσπευσαν με αναλυτικά δελτία τύπου να ανακοινώσουν τα ευρήματά τους. Έτσι στην παραλία του Βράχου «υλοποιήθηκε καταγραφή των αποτσίγαρων σε μήκος ακτής 601 μ. και εύρους 11 μ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των καταγραφών, στην ακτή μετρήθηκαν 111 αποτσίγαρα».
Ναι ! 111 ολόκληρα αποτσίγαρα!
Τώρα οι ίδιοι επανέρχονται. Στην ίδια περιοχή!
Αύριο, πριν καλά καλά ξεκινήσει η τουριστική περίοδος για την Ήπειρο, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών, θα ξαναμετρήσουν τα αποτσίγαρα που άφησαν οι παραθεριστές...
Και στη συνέχεια θα στηθεί ενημερωτικό περίπτερο προκειμένου «να ενημερωθούν οι πολίτες για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τα απορρίμματα των καπνιστών»!!!

ΣΣBLOG: ΔΕΝ Γ@@@@... ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ TREE HOLOWS (ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου