Σάββατο

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !!!!!


Ριζικές αλλαγές σε ένα ήδη ρευστό πολιτικό σκηνικό, ενίσχυση της επιρροής των δυνάμεων της αντιπολίτευσης και ανατροπή όσον αφορά στην παράσταση νίκης, αποτυπώνονται στην Ανοιχτή Διαδικτυακή Ψηφοφορία του zougla.gr.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα για να περιφρουρήσει το αξιόπιστο της ψηφοφορίας, που διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες, αλλά και την παράδοση των ερευνών που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι και σήμερα, θα παρουσιάσει την πρόθεση ψήφου, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης κατά σειρά ψηφοφορίας, η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.


Προς αποφυγή πρόχειρων συμπερασμάτων, θεωριών συνωμοσίας και άλλων σκοπιμοτήτων, η «Ζούγκλα» θα συνεχίσει την έρευνα για την τάση της κοινής γνώμης, ώστε να φανεί εάν παγιωθούν αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία που διακρίναμε.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου. Ψήφισαν 1.423 χρήστες, ηλικίας άνω των 18 ετών και στη συντριπτική τους πλειοψηφία (87%) ήταν άνδρες.


Από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία το 53% προέρχονται από την επαρχία, το 37% από την Αττική και το 10% από τη Θεσσαλονίκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 70% των ερωτηθέντων έχουν ανώτατη και ανώτερη μόρφωση, 29% μέση και μόλις το 1% κατώτατη.

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία αφορούσε στην απόφαση της Βουλής να υπάρξει δια νόμου αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Το 47% απάντησε ότι ήταν σωστή η απόφαση, το 43% λανθασμένη, ενώ το 10% «δεν είχε γνώμη».


ΣΣ: ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ...ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ !!!!!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (ZOUGLA. GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου