Κυριακή

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο κ, Αλέξης Τσίπρας (πρ. ΣΥΡΙΖΑ) στη Δ.Ε.Θ.

«Συμφωνούμε με τον κ. Σαμαρά, θα φύγουμε από το μνημόνιο, αλλά ο κ. Σαμαράς θα φύγει από την κυβέρνηση μαζί με το μνημόνιο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέντευξη Τύπου στην 78η ΔΕΘ.

Για τον πρωθυπουργό υποστήριξε ότι έχει ήδη υπογράψει τη λήψη νέων μέτρων και παρατήρησε: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Σαμαρά. Από αντιμνημονιακός έγινε μνημονιακότερος των μνημονιακών».

Για τις δημοτικές εκλογές είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε συνεργασίες, «οι υποψήφιοι δεν θα είναι σώνει και καλά κομματικά στελέχη» και πως όσοι υποστηρίξει θα είναι στον δεύτερο γύρο.

Όπως έπεσαν οι δύο προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, έτσι θα πέσει σύντομα και αυτή του κ. Σαμαρά, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, στη συνέντευξη Τύπου, στο Βελλίδειο

«Όπως έπεσαν οι δύο μνημονιακές κυβερνήσεις, έτσι θα πέσει σύντομα και η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

Στην σε εξέλιξη συνέντευξη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, είπε πως ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι και ο ίδιος έγινε πρωθυπουργός από εκλογές, που διεξήχθησαν πριν από τη λήξη της τετραετίας.

«Δεν ανυπομονούμε να βρεθούμε στην εξουσία» δήλωσε και σημείωσε πως οι εκλογές και η αλλαγή στην κυβέρνηση είναι όρος για την επιβίωση των χαμηλά εισοδηματικά στρωμάτων και την κυριαρχία της χώρας. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε «απόλυτη πλειοψηφία» στη Βουλή, υποστήριξε και τόνισε πως θα βρεθούν δυνάμεις που θα στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και στην κυβέρνηση αυτή δεν θα αξιοποιηθούν μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΣblogger:  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 (-)  ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ" ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ... (!) ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου