Δευτέρα

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΡΑΚΚΕΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!!
Σε γραπτές καταγγελίες λόγω ατυχημάτων απέδωσε το γεγονός ότι αποφασίστηκε "απαγορευτικό" για το παίξιμο ρακετών το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου ο δήμαρχος δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας.
"Από πέρυσι είχαν αρχίσει κάποιες διαμαρτυρίες κατοίκων σχετικά με τις ρακέτες και την επικινδυνότητά τους. Επειδή πιστεύουμε ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους και ανήκει σε όλους με σεβασμό από όλους προς όλους το αφήσαμε.
Φέτος το ζήτημα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν και γραπτώς και με επίσκεψη στα διοικητικά συμβούλια των επαγγελματιών όλης της περιοχής και των καταλυματιών ομόφωνα αποφάσισαν να εισηγηθούν να συζητηθεί η διακοπή του παιξίματος των ρακετών για κάποιο χρονικό διάστημα επειδή η επικινδυνότητά του είναι μεγάλη", επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ερωτηθείς αν υπήρχαν τραυματισμοί, ο δήμαρχος δυτικής Μάνης απάντησε βεβαίως, τονίζοντας πως μετά την απόφαση υπήρξε και νέα αναφορά από λουόμενο που το παιδί του χτυπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
"Το ζήτημα τέθηκε επί τάπητος και στη συζήτηση πήραν μέρος και πολίτες και πραγματικά δεν ήταν στην όλη μας διάθεση να προχωρήσουμε σε μια τέτοια κίνηση αλλά το κάναμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους τραυματισμούς", επισήμανε.
Η απόφαση "απαγορευτικού" για το παίξιμο ρακετών στην Καλόγρια το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου ωστόσο βρήκε αντίθετους αυτούς που απολαμβάνουν το συγκεκριμένο σπορ στις παραλίες, με τον δήμαρχο να επισημαίνει πως τον επισκέφτηκαν πολλοί νέοι της περιοχής που έπαιζαν ρακέτες.
"Είπα στους νέους αυτά που μου λένε προφορικά, να μου τα δώσουν και γραπτώς ώστε να ξανατεθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο", σημείωσε, τονίζοντας πως η άρση της "απαγόρευσης" είναι στο "τραπέζι".
Σε λίγο καιρό θα ενοχλούν και οι καυτές ...παρουσίες !!!
π.χ. όχι στα κόκκινα μαγιώ...
 
και στις πολύ καυτές εμφανίσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου