Τρίτη

Καταγγελία ψυχής.

αναδημοσίευση απο http://www.best-tv.gr/

Μια συγκλονιστική και αληθινή καταγγελία που λέει τα πράγματα με το όνομα τους λάβαμε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μια καταγγελία γροθιά στο πελατειακό σύστημα από άνθρωπο που... "δυστυχώς" διάλεξε να πάρει ένα πτυχίο. Επειδή σε αυτήν την κοπέλα και στα άλλα τέτοια παιδιά είμαστε υπεύθυνου όλοι μας ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε και που πάμε την κοινωνία μας
"Καλησπέρα κ.Κανελλόπουλε,
Θα ήθελα να σας απασχολήσω λίγο με ένα θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για το πρόγραμμα κοινοφελούς εργασίας (31.1005/1/2012) που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στη Μεσσήνια,συνεπώς επικαλούμαι την δημοσιογραφική σας ιδιότητα.
Δεν πρόκειται για τη συζήτηση που είχατε με τον κ. Καραμπάτο τις προάλλες στο δελτίο αλλά για τις προσλήψεις που έγιναν στους δήμους.Μη φανταστείτε οτι είμαι κάποια που θα ήθελε να δουλέψει στον τόπο της και την προσέλαβαν αλλού,ούτε πως είμαι κάποια δυσαρεστημένη που δεν προσλήφθηκε και ρίχνει λάσπη.Στη πραγματικότητα "παλεύω" για την αξιοκρατία όσο ιδεαλιστικό κι αν φαίνεται.
Για να μην μακρυγορώ,σας δηλώνω υπεύθυνα πως αυτή τη στιγμή σχεδόν σε όλους τους δήμους προσλήφθηκαν άτομα σε ειδικότητες που δεν συμβαδιζουν με το αντικείμενο που δήλωσαν κατα τον διαγωνισμό.Συγκεκριμένα γνωρίζω πρόσωπα που ενώ έκαναν αίτηση για εργάτες λόγω σχέσεων με τους αιρετούς τοποθετήθηκαν σε θέσεις διοικητικών,οδηγοί κάνουν χρέη καθαριστών επειδή δεν είναι δημότες τους και γενικά για μια ακόμη φορά βασιλεύει το "βόλεμα" των δικών τους παιδιών.
Δεν είμαι ζηλόφθων ούτε θέλω το κακό κανενός,ωστόσο αρνούμαι να δεχτώ να καταλαμβάνονται θέσεις από άπειρους και αμόρφωτους μόνο και μόνο για λόγους ψηφοθηρίας ενώ την ίδια στιγμή παιδιά με γνώσεις και διπλώματα να μένουν εκτός.Μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένα ονόματα εργαζομένων από 2 δήμους για να διαπιστώσετε την αλήθεια των λεγομένων μου.Αν θυμάμαι καλά ο αρμόδιος φορέας,σύμφωνα πάντα με την εγκύκλιο, θα ασκούσε ελέγχους για να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα,κάτι που δεν συνέβη.Και για να το κάνω πιο ενδιαφέρον,σας αναφέρω οτι παιδί αντιδημάρχου έκανε χαρτιά ως εργατης καθαριότητας και τοποθετήθηκε σε γραφείο δημοτικής ενότητας.Αν ψάξετε θα βρείτε αρκετα περιστατικά.
Επειδή όμως δε ξέρω πότε θα είμαι σε θέση ξανά να μπω στο ιντερνετ για να σας παραθέσω αυτά τα στοιχεία ώστε να βεβαιωθείτε ως δεν μιλάω αόριστα.
Αρβανίτη Θεοδώρα του Νικολάου Εργάτρια Καθαριότητας Δ.Πύλου Νέστορος Καθαρισμός-Συντήρηση οδών κοινοτήτων και εθνικού δικτύου (είναι κόρη της αντιδημάρχου Κορώνης και εργάζεται στο Δημαρχείο Κορώνης)
Βασιλοπούλου Αικατερίνη του Αναστασίου Εργάτρια Καθαριότητας για τη Συντήρηση Πρασίνου Δ.Πύλου Νέστορος (και εργάζεται κι αυτή στο δημαρχείο Κορώνης ως διοικητικός,κατάγεται από το Χαρακοπείο)
Χριστόπουλος Γεώργιος του Νικολάου Εργάτης γενικών καθηκόντων στο Δ.Μεσσήνης με αρμοδιότητες τα δημοτικά κτήρια,τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό τοποθετήθηκε ύστερα από τον Αντι/ρχο Αθανασόπουλο διοικητικός στη Δ.Ε.Αίπειας.
Βέργης Δημήτριος του Αντωνίου Οδηγός Αστικού Περιβάλλοντος και χρησιμοποιείται ως εργατης καθαριότητας στην ενότητα Αίπειας.
Σας αναφέρω κάποια παραδείγματα από τα οποία συμπεραίνετε την αυθαιρεσία των εκλεγμένων κάνοντας μικροπολίτικη εις βάρος των δημοτών.Αναρωτιέμαι λοιπόν,αυτή είναι η αξιοκρατία?Με τι προσόντα καλύπτουν τέτοιες θέσεις?Δηλαδή ένας εργάτης μπορεί να αναπληρώσει έναν οικονομολόγο?
Ξέροντας εκ των εσω τη δύναμη που έχουν τα ΜΜΕ σας έκανα αυτή τη νύξη.Μπορείτε να διασταυρώσετε τις πληροφορίες που σας παρέθεσα καθώς και να συμπεριλάβετε και άλλες.Θα παρακαλούσα όμως να μην γίνει γνώστο το όνομά μου,επικαλούμενη το δημοσιογραφικό απόρρητο.Τέλος,θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως δεν είμαι εμπαθής,προσπαθώ να είμαι δίκαιη και σωστή.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή και το χρόνο σας."


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ "ΨΗΦΟΥΝ" (ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΝΔ ΤΑ ΒΓΑΖΩ) !!!!!
ΤΑ ΟΜΟΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου